Szolgáltatások

Kereskedelem:

Kiskereskedelmi üzletágunk fő célja a lakosság, festő-szakemberek és kivitelezők, házi és szakipari anyag-eszköz szükségletének maximális biztosítása. Festékboltjainkban a széleskörű termékválaszték mellett, a festés minden szegmensére kiterjedő szakmai tanácsadással segítjük vásárlóinkat.

 

szolgaltatasok-193-jpg

 

Számítógépes színkeverés:

A legtöbb gyártó termékei között megtalálható már az otthoni felhasználásra alkalmas színes azonnal felhasználható festék. Ezek között a termékek között éppúgy akad világos, mint sötét árnyalat, ami viszont nem biztos, hogy Ügyfeleink elképzelésével megegyezik. Ezért alkalmazzuk üzleteinkben a számítógépes színkeveréses technológiát, ahol a lehetőségek határtalanok. Számítógépes színkeveréssel keverhetők kültéri és beltéri falfestékek, vízbázis és oldószeres zománcok, vakolatok, lazúrfestékek.

szolgaltatasok-szinkeveres.jpg

Kivitelezés:

Az Euro-Color Band bt. másik fő tevékenysége a festés kivitelezési üzletág. Vállaljuk családi házak teljes körű hőszigetelését,külső-belső mázolását. Cégünk kizárólag szakképzett munkatársai segítségével tudja biztosítani a legmagasabb szintű igények kielégítését

szolgaltatasok-194-jpg
IntroWeb | 2014 - Weboldal készítés, SEO